Wednesday, 16 April 2008

Zara kan va han ngai don teh lul em


Tv. Zara hi keini choolaimedu ho min kaihruaitu ber a ni a, min ho san mai tur hi cu kn ui ani choolaimedu member ten, a football thiam zia lah kan hria, team ISAREL a han coach a, final min thlenpui nghal mai bok nen, a ropui m ani, zuk lh hmuam ti bok si lo, xmas laia nula ho in a an thlem tluk tih mai loh kha cu zu phei hi cu a melh poh hi a melh peih lo a, ce amah kn editor ten an kom na ah nula hi cu hnial a har a tih mmmmmm thu a lo soi chiam ani awm e, Zara 442 hi awm lo ta ce kan khua te hi a va han har don tak m..... 442 te hi nakumah cuan tu in nge rn thon lh ang???Zara kan va han ngai don ce em, lam ang lo kir leh lul teh khai i len na choolaimedu ah hian. i hun la ton chhoh zel tur ah duhsakna sang ber kn hlan a che, India ram khoi hmunah poh awm la i la ron 442 reng tho cu kn beisei tih i lo hre ve reng dn nia aw. hehe.

3 comments:

Anonymous said...

Zara thil ken hi enge a?? ENGLO a va ang ve...

NancyRalte said...

442 tuna current subscribers ho chu lifetime plan vek ani lom ni?

Mahni'n unsubscribe loh chuan a lo thleng zel turah kan ngai a....:-)

Xara hi chu a lamthiam eeemmm a ni!!!!

mamuanic said...

zar ka va han ngai dn tak ce em....zu in tui oooo